Aardappelsalade



Ingrediënten:

2 eieren
700 gram aardappelen
1 potje selderiesalade
2 theelepels gehakte ui
1/4 kop mayonaise
2 tl mosterd
sla
tomaat
uitjes, augurkjes
zout, peper
knoflook uit de knijper
1 blikje zalm of tonijn
Bereidingswijze:

Kook de aardappelen (kan de dag tevoren), laat ze afkoelen en snijd ze in dobbelsteentjes.
Laat de selderiesalade uitlekken en meng de aardappelblokjes met de selderie en de ui.
Maak een dressing van mayonaise, mosterd knoflook en peper en schep alles door elkaar.
Laat dit enige uren in de koelkast staan.
Opdienen: leg sla(bladeren) op een grote platte schaal.
Stort de salade en modelleer hem Eventueel wat mayonaise erover.
Schotel garneren met partjes ei en tomaat.
Leg de zalm of de tonijn in het midden er bovenop




Home