Uien olijven brood |
Ingrediënten: 4 pita afbakbroodjes 200 gr tomatenblokjes op sap 2 teentjes knoflook zout en peper 75 gr rucola 300 gr mozzarella 8 gedroogde tomaten op olie 100 gr magere gerookte spekblokjes 1 el olijfolie |
Bereidingswijze: Bak de broodjes volgens gebruikaanwijzing 3 minuten voor. Giet de tomatenblokjes af. Pers de teentjes knoflook en meng deze met peper en zout door de blokjes. Snijd de rucola klein en de mozzarella in dunne plakjes. Verdeel de gedroogde tomaten in reepjes en snijd de spekblokjes iets kleiner. Beleg een pitabroodje tot 1 cm van de rand met de tomatenblokjes. Verdeel daarover de rucola, gedroogde tomaten en de spekblokjes. Met daarover de mozzarella. Druppel er olijfolie over en zet de pita pizza 4-6 minuten in een oven op 200 graden. |