Uien olijven brood



Ingrediënten:

4 pita afbakbroodjes
200 gr tomatenblokjes op sap
2 teentjes knoflook
zout en peper
75 gr rucola
300 gr mozzarella
8 gedroogde tomaten op olie
100 gr magere gerookte spekblokjes
1 el olijfolie
Bereidingswijze:

Bak de broodjes volgens gebruikaanwijzing 3 minuten voor.
Giet de tomatenblokjes af. Pers de teentjes knoflook en
meng deze met peper en zout door de blokjes. Snijd de rucola
klein en de mozzarella in dunne plakjes. Verdeel de gedroogde
tomaten in reepjes en snijd de spekblokjes iets kleiner.
Beleg een pitabroodje tot 1 cm van de rand met de tomatenblokjes.
Verdeel daarover de rucola, gedroogde tomaten en de spekblokjes.
Met daarover de mozzarella. Druppel er olijfolie over en
zet de pita pizza 4-6 minuten in een oven op 200 graden.

Home