Gevulde eieren met variaties



Ingrediënten:

6 hardgekookte eieren
2 eetlepels mayonaise
1 theelepel mosterd
peterselie, bieslook, tijm
peper en zout


















Bereidingswijze:

Het standaardrecept:
snijd eieren doormidden en haal de dooiers eruit.
Prak de dooiers met de overige ingredi�nten en bewaar
dit mengsel in de koelkast tot vlak voor serveren en
vul dan de halve eieren (gebruik evt een spuitzak)
Garneer bijvoorbeeld met cherrytomaatjes.

Variatie:
pesto-eieren
1,5 el pesto, 2 el olijfolie, 2 el parmezaanse kaas
4 plakjes ontbijtspek
4 blaadjes verse basilicum
Meng pesto, olie en kaas met eigeel. Bak in droge koekenpak
de plakjes ontbijtspek in ca. 3 minuten. Mengsel in eieren doen en
garneren met stukjes spek en basilicum

curry-eieren
uitje, knoflook, 4 el yoghurt, 2 el citroensap, 1 el tomatenketchup,
1/4 tl komijn, 1 1/2 tl ketoembar, 1 1/2 tl chilipoeder, takjes verse koriander,
peper en zout
Ui fruiten met knoflook, chilipoeder, komijn en ketoembar
Citroensap, ketchup, yoghurt, peper en zout erdoor en af laten koelen en
mengen met eigeel. Garneren met takjes koriander.

Home