2 Kleuren ravioli met pestosaus



Ingrediënten:

250 gr pasta met een rode kleur
250 gr pasta met een groene kleur
2,5 dl pesto saus
100 gr ricotta kaas
125 gr verse milde geitenkaas
50 gr geraspte parmezaanse kaas
6 liter water
1 el zeezout
2 tomaten ontveld, ontpit en gehakt
2 el pijnboompitten geroosterd
Bereidingswijze:

Meng voor de vulling van de ravioli de ricotta met de geiten kaas,
de parmezaanse kaas en 6 el pesto saus. Vorm van de pasta en
vulling 36 vormpjes ravioli. Breng een grote pan met water aan de kook.
Voeg het zeezout en de ravioli in porties toe. Kook ca 3 minuten.
De ravioli komt bovendrijven, en kook daarna nog 1 minuut. Laat de
ravioli goed uitlekken en leg ze op een verwarmde schaal. Verdun in
een kom de rest van de pesto saus met 3 el van het kookwater. Giet de
helft van de saus over de ravioli. Garneer op de borden de ravioli
met pestosaus, tomaat en pijnboompitten.

Home