Mexicaanse kaasfondue



Ingrediënten:

450 gr kleine aardappels met schil
2-3 el olie
1 rode paprika
1 groene paprika
350 gr kerstomaatjes
½ bakje verse koriander of peterselie
1 pak kant en klare kaasfondue (800 gr)
1 zakje kruidenmix voor guacamole
4 el crème fraîche
1 zak tacochips naturel
(voor extra pit op het einde een beetje red peppersauce door de fondue roeren)
Bereidingswijze:

Bak de aardappels volgens de gebruiksaanwijzing.
Snijd de paprika’s in brede repen. Hak de koriander
fijn. Verwarm de kaasfondue volgens de
gebruiksaanwijzing. Roer de kruidenmix en de crème
fraîche erbij en roer de fondue glad. Roer de
koriander erdoor.

Serveer de kaasfondue met de gebakken aardappels,
paprika, tomaten en tacochips. Varieer met witlof,
net gaargekookte spruitjes, gaargekookte bloemkool
of broccoli.

Home