Champignonstroganoff met pasta



Ingrediënten:

600 gram tagliatelle
50 gram boter
2 teentjes knoflook geperst
1 ui in dunne ringen gesneden
600 gram gemengde paddestoelen
10 gram bloem
1 � dl groentebouillon
2 el droge witte wijn
2 el cr�me fraiche
3 el gehakte (verse) tijm
2 el paprikapoeder
zout
peper
Bereidingswijze:

Kook de tagliatelle gaar. Snijd de paddestoelen (je mag ze ook heel houden)
Smelt de boter, fruit de ui en de knoflook lichtbruin. Voeg de paddestoelen
toe en bak ze 2 minuten mee. Roer de bloem erdoor. Laat dit heel kort gaar
worden en voeg langzaam en al roerend de wijn en de bouillon toe. Breng de
saus aan de kook. Roer de cr�me fraiche, tijm en paprikapoeder erdoor. Kook
nog 2 minuten en breng op smaak met zout en peper.

Tip:
Serveer met groene salade of komkommersalade.




Home