Goulash met champignons uit de r�mertopf



Ingrediënten:

600 gr magere runderlappen
1 gesnipperde ui
2 el olie
� l bouillon
100 gr champignons in partjes
50 gr mager rookspek in dobbelsteentjes
1 laurierblad
10 gr bloem
Bereidingswijze:

Snijd het vlees in grove stukken en betrooi het met zout en peper naar smaak.
Besprenkel de vleesblokjes met de olie en roer dit er goed door. Leg het vlees,
de ui, de champignons, het spek en het laurierblad in een geprepareerde R�mertopf
en schenk de bouillon erover. Sluit de R�mertopf en zet hem 2,5 uur in een niet
voorverwarmde oven op 200� C.
Verwijder het laurierblad, roer de bloem glad met wat water en bind hiermee het
braadvocht. Laat de saus nog even mee warmen.
Lekker met rijst of stokbrood en een frisse gemengde salade.

Home