Duiveltjesvlees



Ingrediënten:

6 el olijfolie
8 el azijn
8 el ketchup
8 el ketjap
2 teentjes knoflook
1 zakje nasikruiden
peper & zout
2 el pindakaas
1/2 bakje champignons
1 el sambal (Brandal)
1 tablet kruiden of runderbouillon
0,25 lr kokend water
1 - 2 kg varkens of runderpoulet
Bereidingswijze:

Voorbereiding:
-Hou de pindakaas en champignons apart;
-Meng alle andere ingredi�nten door elkaar en
laat dit 12-24 uur (afgedekt) in de koelkast marineren;
(Vlees mag vooraf ook aangebraden worden);
Bereiding:
-Los de bouillontablet op in het kokend water en voeg dit bij de stoofpot;
-Daarna 1� - 2 uur laten stoven;
-Voeg 10 minuten voor einde stooftijd de (gehalveerde)
champignons en de pindakaas toe en meng dit door de stoofpot.



Home