Dressing |
Italiaanse dressing: 3 el wijnazijn 12 el olijfolie mespunt grove mosterd zout en peper 1 el Italiaanse kruiden Walnootdressing: 40 ml witte wijnazijn 160 ml walnootolie gemalen peper gemalen zeezout 1 tl bruine basterdsuiker 4 tl fijngehakte walnoten Zoete romige vinaigrette: 120 ml magere yoghurt 60 ml basilucum-sinaasappel-citroenazijn 30 ml olijfolie 1/8 tl dragon 1/8 tl basilicum 1/8 tl peper 1/8 tl zout 1 tl maple syrup ½ tl honingmosterd Oil en vinegar dressing: 40 ml balsamicoazijn 80 ml olijfolie gemalen peper gemalen zout 2 tl fijngehakte bieslook 2 tl fijngehakte peterselie |
Knoflookdressing: 40 ml balsamicoazijn 60 ml olijfolie 80 ml knoflookolijfolie gemalen zout en peper 2 tl honingmosterd Lavendel dressing: 4 el olijfolie met citroen (O&V) 1 el witte wijnazijn (O&V) 1 tl mosterd teentje knoflook uit de knijper 1 tl maple syrup Sweet Lavender (O&V) Ceasar salad dressing: 90 ml olijfolie 60 ml witte wijnazijn 2 teentjes knoflook 2 fijngehakte ansjovis filets ¼ tl zwarte peper 4 tl geraspte parmezaanse kaas Dressing amarican style: 40 ml witte wijnazijn 100 ml Griekse olijfolie extra vierge 2 el maple syrup 4 el witte wijnazijn Chardonnay Frambozendressing: 3 el frambozen balsamazijn (O&V) 4 el witte wijnazijn Chardonnay (O&V) 1 dl walnotenolie (O&V) 0,5 dl olijfolie extra vierge (O&V) 40 gr poedersuiker 4 el ketjap manis 1 tl gembersiroop peper en zout naar smaak |