2 Kleuren ravioli met pestosaus |
Ingrediënten: 250 gr pasta met een rode kleur 250 gr pasta met een groene kleur 2,5 dl pesto saus 100 gr ricotta kaas 125 gr verse milde geitenkaas 50 gr geraspte parmezaanse kaas 6 liter water 1 el zeezout 2 tomaten ontveld, ontpit en gehakt 2 el pijnboompitten geroosterd |
Bereidingswijze: Meng voor de vulling van de ravioli de ricotta met de geiten kaas, de parmezaanse kaas en 6 el pesto saus. Vorm van de pasta en vulling 36 vormpjes ravioli. Breng een grote pan met water aan de kook. Voeg het zeezout en de ravioli in porties toe. Kook ca 3 minuten. De ravioli komt bovendrijven, en kook daarna nog 1 minuut. Laat de ravioli goed uitlekken en leg ze op een verwarmde schaal. Verdun in een kom de rest van de pesto saus met 3 el van het kookwater. Giet de helft van de saus over de ravioli. Garneer op de borden de ravioli met pestosaus, tomaat en pijnboompitten. |